Nytt kapitel

http://nouw.com/malinleewahlberg
 
 
Hoppas ni fortsätter läsa om mig och mina påhitt där.
Puss <3
 
Allmänt | | Kommentera |

Nu räcker det

Jag kan ta en och annan elak kommentar angående mitt utseende eller mitt sätt att vara. Jag väljer att inte svara på dom för jag anser att hat föder hat och att besvara idioti är bara slöseri med tid.
Men när någon kommenterar mitt barns utseende på ett negativt eller rent ut sagt kränkande sätt så känner jag att det får fan räcka.
Jag tjänar inte en enda krona på min blogg. Jag behöver inte dela med mig av bilder eller mina tankar näst intill varje dag. Jag gör det för att jag tycker det är kul. Både för mig själv att läsa och se tillbaka men också för att jag tycker om att läsa andra mamma bloggar så därför tänker jag att kanske mina rader uppskattas också. 
Men det slutar absolut att vara roligt när någon idiot lämnar den minsta kommentar om mitt barn. Mitt oskyldiga barn som inte gjort någon något ont. 
Jag kan för allt i världen inte förstå varför det är nödvändigt att kommentera en bebis på 4 månaders utseende? Är du bara en genomrutten människa eller är det på riktigt något fel på dig? Oavsett om du gör det för att du vill skapa en reaktion eller för att du faktiskt tycker så, gör att jag tycker så fantastiskt synd om dig. Att du inte har mer i ditt lilla liv att göra än att sitta och läsa mamma bloggar och klanka ner på vårt och våra barns utseende.
Nu slutar jag här.
Inga fler ord behövs. Jag tror folk förstår precis hur jag känner.

Allmänt | | 6 kommentarer |

Måndag - välkommen sommaren
Godmorgon måndag.
Vid ungefär den här tiden alla år börjar jag sommar-stressa. Ni vet stressa över om man valt rätt semesterperiod, om vädret kommer bli bra, resor/aktiviteter osv osv. Alltså innan sommaren ens börjat börjar jag hetsa över saker som jag inte har någon kontroll över. Men inte i år! Nope! Jag vet redan att det kommer bli den bästa sommaren någonsin. För det är Sammis första sommar med oss. Han kommer förmodligen och förhoppningsvis börja krypa omkring i mitten av sommaren och kanske i slutet, början av hösten börja ställa sig upp mot saker och med våran hjälp kanske ta några stapplande steg. Det ser jag fram emot.
Jag ser fram emot en sommar med ledighet för både mig och Johan. Att vi tillsammans kommer få mycket tid med lilleman dom bästa och finaste månaderna på året och att vi tillsammans kan njuta av mina sista månader som mammaledig.
Jag ser fram emot att lilleman kommer få en liten tremening i mitten av sommaren som vi kan snusa på och jag ser fram emot att få fira lillemans 6-månaders dag dagen före midsommar. 
Jag ser fram emot fina sommarkvällar oavsett väder med min lilla familj och våra vänner och deras kids och jag ser fram emot alla minnen vi ska skapa vår första sommar med vår son!
Så inför denna sommar känner jag alltså ingen stress. Bara glädje ❤️
Den 27/5 går Johan på semester och sen pappaledighet så nu räknar vi ner!
Det får bli avstampet till den bästa sommaren någonsin ❤️❤️❤️


Allmänt | | 6 kommentarer |
Upp