Onsdag -vecka 29Godmorgon onsdag och hej vecka 29! Nu har vi dessutom gått in i 3e och sista trimestern. Nästa vecka kan vi börja räkna ner på riktigt! 
 Har tränat och jobbat som vanligt men nu börjar jag ändå känna av att bebis blir större och större. Jag gör inte riktigt samma tid i löpspåret som vanligt men det gör mig ingenting. Är tacksam att jag fortfarande kan löpa även fast det går lite långsammare :) jag har lagt till några långa powerwalks i veckan också och jag fortsätter köra mina styrkeövningar hemma också med lätta hantlar. Jag mår ändå bra men i slutet av dagarna känner jag av ryggen och jag har haft lite jobbigt med sammandragningar veckan som va. Men med lite vila så har det gått över :)
Magen har växt ytterligare men den är fortfarande ganska låg. Så på mig stämmer det då verkligen att om man bär en pojke så bär man lågt :)
Jag har även börjat få den sexiga hormonranden också hehe. Den är dock väldigt svag än så länge så det gör mig då ingenting :) 
Brösten fortsätter även dom att växa men dom växer inte lika snabbt nu så det är jag tacksam för :)
Har haft lite dålig aptit i veckan. Har svårt att få i mig mina mellanmål. Men en frukt har jag ändå kunnat stoppa i mig lite här och där och jag käkar bra till dom andra målen så jag är inte orolig! 
Vanligaste kommentaren jag får nu är: men gud har du verkligen en bebis där inne? Å jaaaa det har jag! Annars vet jag inte vad det är för Alien som sparkar mig varje dag hela tiden :) 
Jag kan fortfarande dölja magen ganska bra i vissa kläder men nu ska ju visst magen växa som mest under hela graviditeten så ska bli intressant att se hur den ser ut om en vecka :) 


Allmänt, Graviditet | | En kommentar |
Upp