Arg bebis och trött mamma


Nej så här fridfullt har vi inte haft det idag.
Bilden är tagen igår. Då var bebis nöjd och mysig. Idag har han varit arg hela dagen.
Han har gallskrikit så fort man lägger ner honom. Ja han har gallskrikit även fast man tagit honom i famnen också.
Som ni förstår kan det vara lite frustrerande. Sen hjälpte det ju inte att jag vaknade 1 inatt och inte fick somna om heller. Också pga arg bebis.
Så idag har varit en lite kämpig dag.
Vi längtar tills pappan kommer hem. Då ska mamman försöka få i sig nåt annat än mackor och riskakor som hon levt på idag då bebis inte tillåtit henne att släppa honom nog länge för att hon skulle hinna laga någon ordentlig mat.
Men man älskar honom mer än det finns stjärnor på himlen ändå. Så klart man gör! Även om det vissa dagar är lite kämpigt...
Allmänt | |
#1 - - Therese:

Usch vad jobbigt och tråkigt för er båda! Har ni kollat så det inte är allergi eller något annat som gör att han har ont? En kompis son hade läckande magmun = magsyra läckte ut och så klart hade han ont och var missnöjd och skrek därför. Han fick medicin och på några veckor var allt bra igen :) Vill inte skrämma upp dig på något sätt. Annars så har dom små liven sämre dagar och nätter som vi andra :) Bara svårt när dom själva inte kan förmedla vad det är. Hoppas ni får en bättrw kväll och natt :)

Svar: Han är nog bara i en utvecklingsfas. Han har haft några bra dagar och nätter nu. Men vi kör som en varannan dag nu! Hehe varannan dag bra och varannan dag dåligt 😂
leewahlbergmalin.blogg.se

#2 - - Jennifer:

Kan kanske vara en utvecklingsfas han går igenom. Fick ett tips om en app "wonder weeks" där man kan följa bebisara faser och när de kan förväntas vara klängigare osv. Stämmer rätt bra på Klara (hon är inne i en period just nu, ganska jobbigt med en bebis som ska bäras jämt...)

Svar: Jag laddade hem den appen å den va ju super 😊❤️
leewahlbergmalin.blogg.se

Upp